Wie zijn wij

Don’t Waste My World wordt uitgevoerd door freelance creatieve docenten die het thema duurzaamheid combineren met creativiteit en onderzoekend leren. Zij doen dit onder de leiding van Assita projectsupport and fundraising.

Don’t Waste My World is in 2019 ontstaan, toen Assita een project voor Stichting Steun voor Oudalan uitvoerde. Steun voor Oudalan houdt zich bezig met het verminderen van armoede in de provincie Oudalan in Burkina Faso. Steun Voor Oudalan kreeg in 2019 subsidie vanuit de Europese Unie om bewustwording over de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) in Nederland te bevorderen. In het schooljaar 2019/2020 deden 8 scholen mee aan Don’t Waste My World. Het project was zo’n groot succes dat besloten werd om het voort te zetten. Ons doel is om duurzaamheidseducatie als onderdeel van cultuureducatie een vaste plek te geven op alle scholen in Nederland.

Don’t Waste My World werkt met zowel betaalde als onbetaalde projectmedewerkers, maar van elke opdracht gaat nog steeds zeker 5% van de opbrengst naar drinkwaterprojecten van Stichting Steun voor Oudalan. www.steunvooroudalan.com

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte raadpleeg het contactformulier of stuur een mail.

Partners

Dit project is gefinancierd met steun van de EU. De inhoud van dit document/deze website valt onder de volledige verantwoordelijkheid van Steun Voor Oudalan en komt niet noodzakelijk overeen met het officiële standpunt van de Europese Unie.